Την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο παρακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Photos)
«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε το πρωί στην Τήνο τον Μέγα Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον κατάμεστο Ναό της Μεγαλόχαρης προσήλθε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως αναφέρει το romfea.gr, ο Σεβασμιώτατος τον καλωσόρισε και θυμήθηκε ότι, το πρώτο, μετά την εκλογή του, ταξίδι ήταν στην Τήνο όπου προσκύνησε την Αγία Εικόνα και ζήτησε τη βοήθεια της Παναγίας, την οποία, του είπε, πάντοτε να επικαλείται και για την οικογένειά του και για το πολυεύθυνο έργο του.
Διαβάστε επίσης:
Εύα Καϊλή: Οι επόμενες κινήσεις μετά την αποφυλάκιση