search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:12
MENU CLOSE

Άνω Λιόσια: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό νεαρού που πυροβολούσε στη μέση του δρόμου με… δύο όπλα

17.04.2023 18:35
liosia-pirovolismoi-1-new

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό νεαρού που πυροβολούσε στα Άνω Λιόσια, στη μέση του δρόμου με δύο όπλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Φυλής, όταν κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού ο άνδρας πυροβόλησε στη μέση του δρόμου, τουλάχιστον έξι με επτά φορές.

Τα μέλη της παρέας του νεαρού δημοσίευσαν το βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τα όπλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, η δημοσίευση του βίντεο με τους πυροβολισμούς έγινε λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό 72χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε γλέντι και καθόταν σε τραπέζι όταν ένιωσε ένα τσούξιμο στο πόδι.

Σηκώνοντας το παντελόνι του διαπίστωσε ότι είχε καρφωθεί στη γάμπα του μία βολίδα και είχε αρχίσει να αιμορραγεί. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, και είναι καλά στην υγεία του. Διαπιστώθηκε πως η σφαίρα προήλθε από πυροβόλο όπλο 9 χιλιοστών.

Διαβάστε επίσης:

Αμπελόκηποι: Άγρια δολοφονία με κουζινομάχαιρο – Συνελήφθη ο δράστης (video)

Καιρός – Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τροχαίο στην Χαλκιδική: Νεκρός 42χρονος οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32