search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:20
MENU CLOSE

Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: Παρόλο που τη χλεύασαν, είναι πρωτοπόρος της ελληνικής τηλεόρασης» (Videos)

17.04.2023 12:15
mamalakis_new

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δυο στη 1» της ΕΡΤ βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής γευσιγνώστης και παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για την πορεία στην τηλεόραση, το πέρασμα του χρόνου ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και άλλους τηλεοπτικούς μάγειρες, όπως η Βέφα Αλεξιάδου.

«Έχω βάλει σίδηρη πανοπλία, δεν απογοητεύομαι εύκολα. Έχω χλευαστεί στο διαδίκτυο από πιτσιρικάδες και δεν κούνησα ποτέ το δάκτυλο μου. Ή να πάω στην ηλεκτρονική αστυνομία. Όταν δεν δίνεις σημασία, αυτό σιγά σιγά ξεφουσκώνει. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να βρεθώ σε γηροκομείο. Θα ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω τώρα», σχολίασε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Άκουσε να δεις. Η κυρία Βέφα, παρ’ όλο που την χλεύασαν και την κορόιδεψαν, είναι πρωτοπόρος της ελληνικής τηλεόρασης. Τα κοριτσάκια εκείνης της εποχής, είτε από τις εκπομπές είτε από τα βιβλία της, έμαθαν να μαγειρεύουν. Της χρωστάει πολλά η μαγειρική της Ελλάδας αλλά δεν της το αναγνωρίζει κανείς… δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια;», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου

«Είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα πια που έχει πονέσει πάρα πολύ. Το παράπονό μου είναι ότι η Δημοκρατία της Ελλάδας παρασημοφορεί χάι-χούι ανθρώπους, ενώ θα έπρεπε να παρασημοφορεί απλούς ανθρώπους που έκαναν καλά τη δουλειά τους», πρόσθεσε. 

«Η σοφία της ηλικίας μου μου δίδαξε ότι δεν πρέπει να χαίρομαι ή να λυπάμαι πολύ. Πρέπει να κρατάω μία απόσταση και από τη λύπη και από τη χαρά. Έχω πονέσει πολύ στη ζωή μου, όχι μόνο από απώλεια ανθρώπων, αλλά και από αναποδιές», τόνισε ο ίδιος. 

«Έχω χαρεί και πολύ, όχι όμως γιατί πήρα αύξηση στη δουλειά μου αλλά γιατί ο αδελφός μου πήρε μία υποτροφία από το BBC ή όταν ο τότε εκδότης μου μού είπε ότι από ένα βιβλίο μου έβγαλε 120.000 κομμάτια. Νομίζω η κυρία Βέφα με ξεπερνάει, γιατί είχε βγάλει πάρα πολλά βιβλία», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Με λευκό ράσο πόζαρε ο Γιώργος Μαζωνάκης (Photos)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Μπέσσυ Μάλφα: Εξόρμηση στη θάλασσα

Survivor All Star: Η πρώτη φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα μετά την αποβολή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:20