search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Κάτω Αχαΐα: Σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του σε χωράφι – Εν μέσω φόβων για βεντέτα η σύλληψη του δράστη

18.04.2023 18:30
egklima kato axaia87- new

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Κάτω Αχαΐα από το άγριο έγκλημα πάθους που συνέβη σε αγροτική έκταση της περιοχής με δράστη έναν 63χρονο και θύμα τον φερόμενο ως εραστή της της γυναίκας του.

Συγκεκριμένα, οι δύο Ρομά συνεπλάκησαν σε χωράφι με τον δράστη του στυγερού εγκλήματος να καταφέρνει περίπου 30 μαχαιριές στο θύμα.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news μία γυναίκα που είχε παρακολουθήσει τη συμπλοκή των δύο 63χρονων ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και άρχισε να ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο όπου βρέθηκε αιμόφυρτο το πτώμα.

Ερευνήθηκε διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και βρέθηκαν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να εντοπιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα και μέσα στην Κάτω Αχαΐα, τον εντόπισαν μέσω οπτικού υλικού από κάμερα, να κινείται αμέσως μετά το έγκλημα και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στα «Τσιγγάνικα» της περιοχής. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος.

Στη συνέχεια ο 63χρονος ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον θάμνο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Από τη στιγμή της σύλληψης, στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Ο λόγος είναι οι φόβοι βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες των δύο Ρομά.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα αρχαιοκαπηλείας στο Ηράκλειο – Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ τα ευρήματα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο Αλέξης Κούγιας δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Πατέρα Αντώνιου

Τέμπη: Νέα πλάνα πριν και μετά την φονική σύγκρουση «φωτογραφίζουν» τη φρίκη – Βίντεο ντοκουμέντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:14