search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:59
MENU CLOSE

Λεονάρντο Ντι Κάπριο-Ιρίνα Σάικ: Η κοινή εμφάνιση που πυροδότησε φήμες για σχέση

18.04.2023 09:53
IRINA1

Στο φεστιβάλ Coachella βρέθηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχοντας στην παρέα του το supermodel Ιρίνα Σάικ. Μάλιστα έδειχναν αρκετά άνετοι μεταξύ τους γεγονός που πυροδότησε τις φήμες πως είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Αν και το μοντέλο λέγεται ότι έχει επιστρέψει στον πρώην της Μπράντλεϊ Κούπερ και μάλιστα θέλουν να κάνουν κι άλλο παιδί, η εμφάνισή της στο φεστιβάλ Coachella μαζί με τον Ντι Κάπριο δείχνει πως η Ρωσίδα καλλονή μάλλον ακολούθησε άλλο δρόμο.

Η Ιρίνα Σάικ απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το Page Six, έδειχναν να είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους και γελούσαν συνεχώς.

Ο ηθοποιός και το μοντέλο απαθανατίστηκαν στο Neon Carnival του Levi και του Tequila Don Julio αργά το Σάββατο και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο χολιγουντιανός αστέρας και το μοντέλο είναι μαζί ή είναι απλά δύο καλοί φίλοι.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος: «Είναι σαν να μην έγινε ποτέ το έμφραγμα» (video)

Survivor All Star: Εντάσεις στο συμβούλιο με τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση – Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα (Videos)

Πανταζής: «Σύρθηκα στα πατώματα για την Άντζελα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58