search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:43
MENU CLOSE

«Γκάφα» από Χατζηγιάννη: Πήγε σε γενέθλια και το υφυπουργείο Πολιτισμού έβγαλε… Δελτίο Τύπου

20.04.2023 20:56
xatzigiannis_new

Σε «γκάφα» υπέπεσε το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς εξέδωσε δελτίο Τύπου για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε πάρτι γενεθλίων.

Το υφυπουργείο Πολιτισμού έκρινε… σκόπιμο να ενημερώσει τον κυπριακό λαό για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου και την τραγουδιστική έκπληξη που του επεφύλαξε.

Θεωρήθηκε, επίσης, απαραίτητο οι πολίτες να μάθουν για την «εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων αλλά και για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και η σύζυγός του «έκλεψαν τα βλέμματα» με τον χορό τους.

Η ανάρτηση του υπουργείου Πολιτισμού δέχθηκε «πυρά» από πολίτες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα social media, υποστηρίζοντας ότι ανακοινώσεις σε αυτό το ύφος δεν αρμόζουν σε ανακοινώσεις υπουργείων.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Όλα όσα ισχύουν για την Ελένη Χρονοπούλου και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Μητσοτάκης: Το «πείραγμα» στον Χατζηδάκη για τις πρώτες λέξεις του γιου του

Εκλογές: Unfair ενημέρωση Σκυλακάκη με… κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:43