search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:30
MENU CLOSE

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια» (Video)

23.04.2023 23:42
JOVANOVIC

Ανακουφισμένος αλλά και εμφανώς ευχαριστημένος ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπειτα από τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

«Εδώ που ήμαστε, σίγουρα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το σημερινό είχε τεράστια σημασία στην προσπάθεια που κάνουμε με μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο σέρβος τεχνικός.

Για να προσθέσει για την εικόνα του αγώνα: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Υπήρχαν φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζουν. Από τη στιγμή που είχαμε καλό παιχνίδι, βάλαμε γκολ, υπήρχε στα τελευταία 10-15 λεπτά από την πλευρά του ΠΑΟΚ πολύ πίεση, εμείς είχαμε στρες και δεχθήκαμε το γκολ».

Και κατέληξε ο Γιοβάνοβιτς μιλώντας για τα λεπτά των καθυστερήσεων και την οπισθοχώρηση των παικτών του μετά το 1-2 από το πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη: «Πολλές φορές αυτό γίνεται δικαιολογημένα, μπορώ να το αισθανθώ προς τους παίκτες. Είχαμε κάποια ανασφάλεια. Το παιχνίδι πήγε σε αυτήν την κατεύθυνση και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε. Αλλά μπορώ να καταλάβω τους παίκτες. Δεν πειράζει. Ήμασταν σοβαροί, πιεστικοί, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης:

Superleague: Άλλαξε ο VAR στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Γερμανία: «Τρέχει» στον κατήφορο η Μπάγερν

Ένταση στις εξέδρες της Βέροιας – Επεισόδιο Κούγια και οπαδού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:29