search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:46
MENU CLOSE

Έρευνα στην Ελληνική Λύση από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

28.04.2023 19:09
velopoulos_new

Έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος διέταξε ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης μετά τις καταγγελίες βουλευτών του κόμματος για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο επικεφαλής της Αρχής διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονται στο κόμμα «Ελληνική Λύση».

Κατά συνέπεια, θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος του, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Όπως είναι γνωστό από στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» έχουν κατατεθεί μηνύσεις ενώ οι αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλαν δημόσια ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα, χωρίς αποδείξεις.

Διαβάστε επίσης:

Όθωνας Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ: «Κόλαφος για τον Μητσοτάκη» – «Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη»

Εκλογές 2023: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:44