search
ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 02:53
MENU CLOSE

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Ιωάννινα

01.05.2023 18:38
Seismos_new

Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ καταγράφηκε στα Ιωάννινα, με τη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται στη χώρα τις τελευταίες ώρες να χαρακτηρίζεται έντονη.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η δόνηση σημειώθηκε στις 18:06 το απόγευμα της Δευτέρας 1 Μαΐου 2023, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά της Λεπτοκαρυάς Ιωαννίνων.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς σημειώθηκε σεισμός 3,2 Ρίχτερ στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Το εστιακό βάθος ήταν 14,5 χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τους μαθητές – Το πρόγραμμα και οι αλλαγές στη βαθμολόγηση

Πρωτομαγιά 2023: Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχει κίνηση, μικρές ουρές στα διόδια

Ύδρα: Στα κρατητήρια μέχρι να απολογηθεί ο 58χρονος που φέρεται να πέταξε γατάκι από ύψος 8 μέτρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 01:50