search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:58
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Αγία Παρασκευή – Αββαείο Γουέστμινστερ σε απευθείας σύνδεση για τη στέψη του Καρόλου

02.05.2023 13:45
prince_charles_new

Σε απευθείας σύνδεση με το Αββαείο του Γουέστμνιστερ, στο Λονδίνο, η ΕΡΤ θα καλύψει το ερχόμενο Σάββατο την ιστορική στέψη του βασιλιά Καρόλου από το ειδησεογραφικό κανάλι ERTNews.

Το πρόγραμμα του καναλιού θα προσαρμοστεί αναλόγως και οι ενημερωτικές εκπομπές του, από τις 8 π.μ. θα δίνουν πληροφορίες για το τελετουργικό σε όλα τα στάδια του (τη βασιλική πομπή, τον όρκο, το χρίσμα, τη στέψη και την ενθρόνιση), την παρουσία αρχηγών κρατών και θρησκευτικών ηγετών από όλο τον κόσμο, και τις εξελίξεις από το Λονδίνο.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων Βούλα Μαλλά με τη συνάδελφό της από τμήμα διεθνών ειδήσεων, Κλειώ Νικολάου, θα φιλοξενούν ειδικούς αναλυτές για σχόλια να αναλύσεις που αφορούν στη νέα εποχή για το Ηνωμένο Βασίλειο, έπειτα από τη στέψη του νέου μονάρχη.

Οι ανταποκρίτριες της ΕΡΤ στο Η.Β., Ευδοξία Λυμπέρη και Νατάσα Καντζάβελου, θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στο σχολιασμό και στις συνεντεύξεις με σημαίνοντες καλεσμένους, ο απεσταλμένος στο Λονδίνο, Γιώργος Συριόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Επικράτηση του Alpha – Μεγάλα κέρδη για το Star (Πίνακας)

Πορτοσάλτε: «Ήρθα με τουρκική υπηκοότητα στην Ελλάδα» (video)

ΕΡΤ: Καθοδόν για γυρίσματα η σειρά «Έρημη χώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:57