search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51
MENU CLOSE

Ομόφωνα αθώοι Βαξεβάνης – Ανδριανόπουλος για δημοσίευμα για τη σύζυγο Στουρνάρα

02.05.2023 17:03
vaxevanis

Ομόφωνα αθώους για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, έκρινε το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Βασίλη Ανδριανόπουλο.

Η Λίνα Νικολοπούλου – Στουρνάρα είχε καταθέσει μήνυση για δημοσίευμα που αφορούσε τη διοργάνωση συνεδρίου από την εταιρεία της Mindwork Solutions, με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια και φαρμακευτικές εταιρείες, με απευθείας ανάθεση από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσω σύμβασης που υπογράφηκε τρεις ημέρες πριν αυτό ξεκινήσει.

Νωρίτερα, οι συνήγοροι υπεράσπισης του εκδότη και του δημοσιογράφου του Documento, Γιάννης Μαντζουράνης, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος και Γιώργος Αθανασάκης, είχαν καταδείξει δια των αγορεύσεών τους, την αλήθεια του επίδικου δημοσιεύματος του Documento.

Διαβάστε επίσης:

Εσωτερικό Erasmus: Έτσι οι φοιτητές «αλλάζουν» Πανεπιστήμιο για ένα 6μηνο

Καιρός: Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας – Πού θα «χτυπήσει»

Δίκη Πισπιρίγκου: Κόντρα Κούγια – μάρτυρα και νέα μήνυση για ψευδορκία σε παιδοχειρουργό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51