search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ η Ελένη Χρονοπούλου (Video)

04.05.2023 19:49
xronopoulou pasok987- new

Σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η Ελένη Χρονοπούλου.

Η  δικηγόρος – στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι είχε καταγγείλει το 2020 τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όλοι όσοι συμμετέχουν – πλέον ξεπερνούν τους 250- τούς ενώνει το ίδιο πράγμα. Η ανάγκη που έχουν για συντροφικότητα. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. Είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», τόνισε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Χρονοπούλου.


Στη σημερινή συζήτηση, παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, οι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό παρουσίασαν τις δικές τους θέσεις και εμπειρίες από όλον τον κόσμο. Με διαφορετικές αφετηρίες ο καθένας, ακόμη και πολιτικές, έχουν πλέον ένα βασικό κοινό την στήριξη τους στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Την συζήτηση στον Ταύρο, άνοιξε ο επικεφαλής της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τσούμας και πήραν μέρος, τόσο δια ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου, δεκάδες νέοι που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος από τις δηλώσεις Αθανασίου για τον «βαθιά δημοκράτη Κανελλόπουλο»

Αλέξης Τσίπρας: LIVE η συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας δεν κρύβει τη στενοχώρια του που o Κασιδιάρης έμεινε εκτός Βουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:45