search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:54
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Το νέο όνομα του κόμματος Εμφιετζόγλου

06.05.2023 15:50
prodromos_new

Σε αλλαγή του ονόματός του προχωρά το κόμμα Εμφιετζόγλου προκειμένου να συμμετάσχει χωρίς πρόβλημα στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το κόμμα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, από εδώ και στο εξής θα φέρει το όνομα του ιδρυτή της, δηλαδή «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Η Πατριωτική Ένωση θεωρεί απολύτως νόμιμη την ονομασία και το έμβλημά μας και απαράδεκτη, παράνομη την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Χρέος μας όμως είναι να επιλέξουμε μια ονομασία για τις επόμενες εκλογές που δεν θα μπορεί κατά κανένα τρόπο να απορρίψει ο Άρειος Πάγος ούτε οι μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη – Ντόρας – Γεραπετρίτη.

Όθεν επελέγη το όνομα:

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Σημειώνεται ότι όταν δικαιωθούμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα επανέλθει και το «Ήλιος της Βεργίνας» και το «Πατριωτική Ένωση».

Ο Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Υπενθυμίζεται πως, την εβδομάδα που πέρασε, ο Άρειος Πάγος έκανε αποδεκτή την προσφυγή κατά της «Πατριωτικής Ένωσης» που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για ονοματοκλοπή.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΝΔ: «30 χρόνια επιμένει στην ίδια μέθοδο τοξικότητας»

Εκλογές 2023: Νέα πρόσκληση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τηλεοπτική μονομαχία

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται «τσουνάμι» πλειστηριασμών αν επανεκλεγεί η ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20