search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Παρί Σεν Ζερμέν: Καζάνι που …βράζει η ομάδα – Φεύγει και ο Νεϊμάρ;

07.05.2023 11:29
mesi-neimar-new

Με …καζάνι που βράζει μοιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Νεϊμάρ να ζητά να αποχωρήσει μετά την «επίσκεψη» οπαδών στο σπίτι του.

Οι υπεύθυνοι της παριζιάνικης ομάδας αναγκάστηκαν να βάλουν σεκιούριτι στα σπίτια των Μέσι, Νεϊμάρ και Βεράτι, εξαιτίας του τοξικού κλίματος που επικρατεί.

Κατόπιν όλων αυτών, ο βραζιλιάνος σταρ ζήτησε να φύγει από την ομάδα παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2025.

Το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί να τον πουλήσει, μετά την οικονομική «ζημιά» 370.000.000 ευρώ που υπέστη αποτελεί κοινό μυστικό.

Παρελθόν είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει κι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δέχθηκε χυδαία επίθεση από τους φίλους της Παρί. Όπως όλα δείχνουν, ο «Pulga» επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα. Αποσκευές φαίνεται πως σκέφτεται να ετοιμάσει και ο Μάρκο Βεράτι.

Διαβάστε επίσης:

Βόλεϊ: Πρωταθλητής στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός

Super League: Τη Δευτέρα στις 21:00 τα αναβληθέντα ματς

Σακίλ Ο’ Νιλ σε Αντετοκούνμπο: Όταν χάνεις από τον 8ο είναι αποτυχία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:57