search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha την Παρασκευή στο «ρεπό» του «Survivor All Star»

08.05.2023 16:15
teleorasi2
pixabay

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Παρασκευή καθώς το «ρεπό» του «Survivor all star» ώθησε κόσμο στον ανταγωνισμό.

Στην περιοχή των μονοψήφιων μεριδίων πέρασε την Παρασκευή η δυναμική του ΣΚΑΪ,  καθώς δεν είχε επεισόδιο του σόου «Survivor all star» το οποίο κυριαρχεί στο prime time του καναλιού.

Υποτονική ήταν η τηλεθέαση της εκπομπής πολιτικής επικαιρότητα «Η Ελλάδα αποφασίζει» και στο ίδιο επίπεδο κυμάνθηκε και η απόδοση του πολυβραβευμένου θρίλερ «Η διαδρομή» με τους Τομ ΚρουζΤζέιμι Φοξ.

Ο ανταγωνισμός επωφελήθηκε. Alpha, Mega και Star βελτίωσαν τα μερίδιά τους, κανάλια στα οποία κυρίως κατευθύνθηκαν οι περισσότεροι που «έφυγαν» από τον ΣΚΑΪ. Ο Alpha διατηρήθηκε ως πρώτη προτίμηση. Δεύτερη κατά σειρά επιλογή ήταν το Mega.

To Star είχε την πιο εντυπωσιακή μεταβολή (+2,2%) συγκριτικά με την Πέμπτη, χάρη κυρίως στην απόδοση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» αλλά ακόμα περισσότερο του «MasterChef», σύμφωνα με την συγκριτική παρατήρηση δεδομένων της Nielsen Πέμπτης και Παρασκευής.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και «Φως στο τούνελ» κατά κάποιο τρόπο «απογείωσαν» την τηλεθέαση του Mega τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, συγκριτικά με την περασμένη Πέμπτη και το κανάλι αύξησε το μερίδιο του κατά 1,1%.

Διαβάστε επίσης:

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Τσίπρας την Τρίτη

Debate: Από τον Λίνκολν και τον Κένεντι στην ελληνική μιζέρια – Πώς γίνονται στον υπόλοιπο κόσμο

Σασμός – Spoiler: «Στάχτη» στα μάτια του Παντελή επιχειρούν να ρίξουν Αργυρώ και Αστέρης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:37