search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:28
MENU CLOSE

Nέα κόντρα στο παλάτι ανάμεσα στην πριγκίπισσα Άννα και την Καμίλα: «Δεν είσαι Βασίλισσα, είσαι βασιλική σύζυγος»

10.05.2023 10:54
anna-kamila

Ένα δείπνο στα πλαίσια των εορτασμών της στέψης του Καρόλου στάθηκε αφορμή για να εξοργιστεί η πριγκίπισσα Άννα με την Καμίλα σύμφωνα με φήμες.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Daily Mirror, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου δύο αγαπημένα πρόσωπα του Βασιλιά Καρόλου ήρθαν σε ρήξη. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Άννα και την σύζυγο του Βασιλιά Καμίλα.

Πριν λίγες ημέρες ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, David Emanuel, ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα Άννα αντιμετώπισε την Καμίλα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στέψης, λέγοντάς της ότι ο τίτλος της θα έπρεπε να είναι η βασιλική σύζυγος – όπως το είχε ορίσει η Βασίλισσα Ελισάβετ – και όχι η βασίλισσα.

Η σχέση των δύο γυναικών έχει περάσει από διάφορα στάδια καθώς στην αρχή ήταν φίλες. Είναι γνωστό πως η πριγκίπισσα είχε δεσμό με τον Andrew Parker Bowles, ο οποίος έγινε αργότερα ο πρώτος σύζυγος της Καμίλα.

Με τη βασιλική οικογένεια να είναι παρούσα, η πριγκίπισσα Άννα αντιμετώπισε την Καμίλα στο θέμα του τίτλου της και το κλίμα ήταν αρκετά τεταμένο.

Η πριγκίπισσα Άννα φέρεται να είπε στην κουνιάδα της ότι ο τίτλος της είναι Queen Consort και όχι Queen, σύμφωνα με τον μόδιστρο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, David Emanuel. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το θέμα του νέου τίτλου της Καμίλα είναι «πολύ φορτισμένο» και ότι «πολλοί άνθρωποι» είναι δυσαρεστημένοι που θα αναφέρεται ως Βασίλισσα και όχι ως βασιλική σύζυγος: «Όλη κατάσταση είναι πολύ δύσκολη εν μέσω ισχυρισμών ότι δεν αποδέχονται όλοι τον νέο τίτλο της Καμίλα».

Στη συνέχεια η πριγκίπισσα πρόσθεσε: «Κατάλαβα από την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα [Ελισάβετ Β’], ότι είπε να γίνει Queen Consort [Καμίλα]. Τώρα ξαφνικά θα γίνει βασίλισσα. Και είναι πολύ δύσκολο γιατί πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι ήταν δυσαρεστημένοι με αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωή μου» (video)

Τραϊάνα Ανανία: Το τσιφτετέλι που προκάλεσε σχόλια και η απάντηση της ηθοποιού (Video)

Jay-Z: Άνδρας επιμένει πως είναι γιος του – ζητά να τον αναγνωρίσει (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:23