search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Ερντογάν σε πολίτες: «Ευχαριστώ που ψηφίσατε στο όνομα της δημοκρατίας»

14.05.2023 22:26
erdogan

Μήνυμα στους πολίτες που «ψήφισαν στο όνομα της δημοκρατίας» έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις αναφορές για προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Στο μήνυμά του ο τούρκος πρόεδρος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι οι εκλογές της 14ης Μαΐου διεξήχθησαν με τη μορφή μιας μεγάλης γιορτής δημοκρατίας με ειρήνη και ηρεμία είναι έκφραση της δημοκρατικής ωριμότητας της Τουρκίας μας.

Ενώ οι εκλογές διεξήχθησαν σε τόσο θετικό και δημοκρατικό κλίμα και η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, η προσπάθεια να ανακοινωθούν βιαστικά τα αποτελέσματα σημαίνει σφετερισμό της εθνικής βούλησης.

Είμαστε ικανοποιημένοι που η εύνοια του έθνους μας αντικατοπτρίζεται στη συνεχιζόμενη καταμέτρηση ψήφων. Ζητώ από όλους τους φίλους και συναδέλφους να παραμείνουν στις κάλπες, ό,τι και να γίνει, μέχρι να οριστικοποιηθούν επίσημα τα αποτελέσματα.

Συγχαίρω όλους τους πολίτες μου που ψήφισαν στο όνομα της δημοκρατίας και συμμετείχαν στο εκλογικό έργο και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε έναν από αυτούς».

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν σε Anadolu: «Διατηρήστε τη διαφορά, μέχρι να κάνω δήλωση»

Τουρκία: Θρίλερ για γερά νεύρα με τα αποτελέσματα – Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου λένε ότι προηγούνται

Μεσανατολικό: Ρουκέτα «έσπασε» τη συμφωνία εκεχειρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:32