search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:33
MENU CLOSE

Eurovision 2023 – Ευρυδίκη: Το 1983 η επιτροπή έδωσε 0 στην Κύπρο – Περίμενα ένα 8 (Video)

15.05.2023 18:53
Eurudike
Screenshot glomex (Alpha)

«Να στηρίζουμε η μία χώρα την άλλη, κυρίως όταν αξίζουν» δήλωσε η Ευρυδίκη σχολιάζοντας τους μόλις…4 βαθμούς που πήρε η Κύπρος στη Eurovision 2023 από την ελληνική Επιτροπή.

Η Ευρυδίκη μίλησε σχετικά με την εμφάνιση της Κύπρου και την βαθμολογία που πήρε στον Alpha. «Μου άρεσε το κυπριακό τραγούδι. Είναι εκπληκτικό τραγούδι κι ο Andrew τόσο εκπληκτικός και πίστευα ότι μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά» είπε αρχικά και συνέχισε: « Η ανταλλαγή που γινόταν με τα 12άρια, ήταν κάτι που μας επηρέαζε αρνητικά. Να στηρίζουμε η μία χώρα την άλλη κυρίως όταν αξίζουν».

Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην δική της συμμετοχή στη Eurovision όταν ήταν μόλις 15 ετών το 1983. Η δική της συμμετοχή της είχε πάρει τότε…0 από την ελληνική επιτροπή. «Την πρώτη φορά που συμμετείχα στον διαγωνισμό στα 15 μου, ψήφιζαν μόνο οι επιτροπές και δεν υπήρχε τότε televoting. Μας είχαν δώσει μηδέν και μία ψήφο στην Τουρκία» ανέφερε η Ευρυδίκη.

«Μιλάμε για το 1983 κι είχε γίνει η εισβολή το 1974. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι το τραγούδι άξιζε. Το έβλεπα μέσα στην πεντάδα. Το λιγότερο που θα περίμενα ήταν ένα 8. Υπάρχει μία επιτροπή που με βάση τα δικά τους ακούσματα και γούστα δίνουν την δική τους βαθμολογία. Διάβασα κάποια σχόλια κάτω από το βίντεο του τραγουδιού μας. Σχολιάζουν από όλο τον κόσμο. Πρώτη φορά δεν μας κράζουν και λένε γιατί δεν δώσατε το 12άρι στην Κύπρο» κατέληξε η Ευρυδίκη.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βογιατζής: «Έζησε καλά τη ζωή του» λέει ο γιος του – Θα αποτεφρωθεί η σορός του στη Ριτσώνα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Είδα πάνω της τα πάντα και την επέλεξα για μητέρα του παιδιού μου» (Video)

Σταύρος Ζαλμάς: «Έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:33