search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Σασμός- Spoiler: Πιο κοντά από ποτέ στην επανασύνδεση με την Αργυρώ ο Αστέρης (Video)

15.05.2023 13:40
sasmos_asteris-new

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό με το κοινό να παραμένει πιστό το τηλεοπτικό του «ραντεβού» με τον Alpha, καθώς η σειρά σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ο Αστέρης σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ. Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση, για την αποκάλυψη της αλήθειας, ξεκινά.

Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα που αγωνία. Ο Ευθύμης μαθαίνει από τον Βαγγέλη ένα γεγονός που θα τον βοηθήσει πολύ στο σχέδιο του με τον Μαθιό. Ο Παύλος καλεί τον Αστέρη στο σπίτι του, για να μάθει τις σκέψεις του και τις αποφάσεις του σχετικά με την Αργυρώ και τη σχέση τους.

Ο Αστέρης σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ. Ο Νικηφόρος ζει μια από τις πιο μαγικές νύχτες της ζωής του, το ξημέρωμα όμως τον βρίσκει και πάλι μόνο. Η Σοφία και ο Τάσος έχουν καλέσει τους φίλους τους για φαγητό, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επιστροφή του Αντώνη. Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεδίκες για την ΕΡΤική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision

Πτώχευση κηρύσσει ο αμερικανικός όμιλος Vice

ΑΝΤ1: Πότε κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι μυστηρίου – τακτικής «Οι Προδότες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:56