ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 21:21
MENU CLOSE

Νέα Ερυθραία: Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας - Ομάδα 25 ατόμων επιτέθηκε σε ανήλικους

18.05.2023 17:11

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Νέα Ερυθραία, καθώς ομάδα 25 ατόμων επιτέθηκε και τραυμάτισε ανήλικους το βράδυ της Τετάρτης (17/5).

Στη συνέχεια, εξαπέλυσαν άγρια επίθεση σε βάρος των δύο φιλάθλων τραυματίζοντάς τους με σιδερογροθιά, ενώ παράλληλα τους εξύβριζαν.

Αφού οι παθόντες κατάφεραν να απομακρυνθούν, η ομάδα των 25 ατόμων πραγματοποίησε εκ νέου επίθεση σε κοντινή απόσταση σε βάρος 4 ατόμων (εκ των οποίων 3 ανήλικοι),  οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τα πρώτα θύματα.

Ειδικότερα, τους προσέγγισαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κουκούλες και κράνη, κρατώντας ξύλινα στειλιάρια, μαχαίρια και τσεκούρι και αφού τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, και αφαίρεσαν το κινητό ενός εκ των θυμάτων.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν κοντά στο σημείο των επιθέσεων δύο αυτοκίνητα, οι επιβαίνοντες των οποίων φορούσαν κουκούλες και στη θέα των αστυνομικών οι οδηγοί τους ανέπτυξαν ταχύτητα.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα, που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξύλινο στειλιάρι,
  • ξύλινο ρόπαλο,
  • μεταλλική τσιμπίδα,
  • κεραία αυτοκινήτου,
  • -2- κουκούλες τύπου full face,
  • μπλούζα με κουκούλα και
  • σπρέι.

Στη συνέχεια, τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και έπειτα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στις ανωτέρω επιθέσεις και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – ΕΟΔΥ: 54 θάνατοι και 56 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα

Θεσσαλονίκη: «Δεν είμαι ψυχοπαθής, βλέπουν πολύ CSI» – Τι έλεγε ο λέκτορας του ΑΠΘ (video)

Κορινθιακός: Προσεισμοί ή σμηνοσεισμοί; – Η εκτίμηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 21:17
Exit mobile version