search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: H οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πάνω από προσωπικές απόψεις

18.05.2023 15:31
tsakalotos-new

Δημόσια θέση κατά των προσωπικών απόψεων που εξέφρασε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, περί επαναφοράς των ασφαλιστικών εισφορών στο 20% του ετήσιου εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών, πήρε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος τονίζει σε ανάρτησή του ότι «το Πρόγραμμα – «Συμβόλαιο Αλλαγής» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές απόψεις και είναι απόλυτα δεσμευτικό της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Έχω εργαστεί, προσωπικά και αναλυτικά, με το Πρόγραμμα – ‘Συμβόλαιο Αλλαγής’ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε όλα τα στάδια διαμόρφωσής του. H οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη στο ‘Συμβόλαιο Αλλαγής’ και στοχεύει στην σταθερή ανάπτυξη με ισχυρή κοινωνική συνοχή.

Αυτό είναι πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές απόψεις και είναι απόλυτα δεσμευτικό της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε. Κανένας νέος φόρος και καμία νέα ασφαλιστική εισφορά στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αυτοαπασχολούμενους.

Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει την ανάπτυξη μέσα από σαφείς φορολογικές ελαφρύνσεις στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στους ελεύθερους επαγγελματίες, που άλλωστε αποτελούν και τη σπονδυλική στήλη της οικονομίας».

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: «Ψέματα Μητσοτάκη για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Πυροσβεστική παρέμβαση Τσίπρα για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επιβάτης στο δοκιμαστικό δρομολόγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50