search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:34
MENU CLOSE

Νίκος Μάνεσης: «Τώρα πια τα μηχανάκια της AGB θέλουν στραβοκατσάβιδο»

20.05.2023 10:47
manesis

Για την τηλεοπτική «μόδα» του infotainment και για την τηλεοπτική χρονιά που φτάνει στο τέλος της μίλησε ο Νίκος Μάνεσης.

«Πριν από χρόνια μου ήρθε η ιδέα για κάτι διαφορετικό, δεν ήξερα από infotainment, ήθελα να κάνω εναλλακτική ενημέρωση, χιούμορ, να στραπατσαριστούμε λίγο. Ξεκίνησα δειλά δειλά βγάζοντας τη γραβάτα. Η ενημέρωση μπορεί να είναι ο μπούσουλας, μπορεί να έχει και ψυχαγωγία, μπορεί να είναι εναλλακτική. Χωρίς να το ξέρουμε χαράξαμε την πορεία της πλειονότητας των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο newspistol.gr.

«Έχω βρει τη χρυσή τομή, δείχνω πράγματα που θέλει ο τηλεθεατής αλλά δείχνω πράγματα που θέλω και εγώ. Δηλαδή πόση Πισπιρίγκου να αντέξω πάντα να δείχνω;», διερωτήθηκε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν μπορεί να προβλέψει τα νούμερα τηλεθέασης όταν τελειώνει η εκπομπή του τα Σαββατοκύριακα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Δεν έχω το ένστικτο αν την άλλη μέρα τα έχω πάει καλά. Όπως είναι οι τηλεθεάσεις δεν μπορεί να προβλέψεις κανείς. Παλιά το είχα, ήξερα τι μπορεί να έχει πιάσει ο οποιοσδήποτε. Τώρα πια τα μηχανάκια της AGB θέλουν στραβοκατσάβιδο, θέλουν καλό βίδωμα, αλλά έχει πάψει να με ενδιαφέρει».

Παραδέχτηκε ακόμη πως έχει κάνει λάθη στο παρελθόν και όποτε ένιωσε ότι έσφαλε βγήκε δημόσια και ζήτησε «συγγνώμη».

«Όσες φορές έχω κρίνει ότι έχω κάνει κάτι λάθος έχω βγει δημοσίως και έχω πει “συγγνώμη”. Όπως έλεγε και η γνωστή αοιδός, “ουδείς άσφαλτος”», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Θα γίνει… του exit poll το απόγευμα της Κυριακής

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

«Ράδιο αρβύλα»: Σχολιάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:34