search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:38
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Επιτήδειοι σούφρωσαν 10.000 ευρώ παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ

22.05.2023 18:50
peripoliko
Eurokinissi

Δύο άνδρες, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κατάφεραν να κλέψουν 10.000 ευρώ και κοσμήματα από γυναίκα στην Χαλκιδική. Οι επιτήδειοι συνελήφθησαν τελικά λίγο αργότερα την ίδια ημέρα.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν για το αδίκημα της απάτης μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνεται και συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο συλληφθέντες και ο συνεργός τους, χθες το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισήλθαν στην οικία ημεδαπής γυναίκας και με το πρόσχημα των εργασιών, της ζήτησαν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα σε ασφαλές σημείο.

Στη συνέχεια και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα που συγκέντρωσε η παθούσα, συνολικής αξίας περίπου 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωσή της και διέφυγαν.

Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δύο άντρες ενώ παρέδωσαν στην παθούσα μέρος των κοσμημάτων και το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στο χειρουργείο το 8χρονο παιδάκι που τραυματίστηκε

Ηλεία: Αυτοκίνητο «βούτηξε» σε αρδευτικό κανάλι – Βγήκε κολυμπώντας η οδηγός (Video)

Στηβ Κακέτσης: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:38