search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Αίμα, ιδρώτας και κόπρανα: Το άρωμα του Τζουντ Λο για να υποδυθεί τον Ερρίκο τον 8ο

22.05.2023 21:45
jude law

Ο Τζουντ Λο φορούσε ένα ειδικά παρασκευασμένο άρωμα αναμεμειγμένο από «αίμα, περιττώματα και ιδρώτα», για να υποδυθεί τον Ερρίκο τον 8ο στο Firebrand, μια δραματική ιστορική ταινία που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών.

«Διάβασα πολλές ενδιαφέρουσες μαρτυρίες ότι μπορούσες να μυρίσεις τον Ερρίκο τρία δωμάτια μακριά», είπε ο Λο σε συνέντευξη Τύπου στις Κάννες τη Δευτέρα. «Το πόδι του σάπιζε άσχημα. Το έπλενε με ροδέλαιο. Πίστευα ότι θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στον ρόλο αν μύριζα απαίσια».

Ένας ειδικός αρωματοποιός επιστρατεύτηκε για να φτιάξει μια προσαρμοσμένη παρασκευή, συνέχισε ο Λο. «Φτιάχνει υπέροχες μυρωδιές και επίσης απαίσια αρώματα. Κατά κάποιον τρόπο βρήκε αυτή την εξαιρετική ποικιλία αίματος, κοπράνων και ιδρώτα».

«Στην αρχή το χρησιμοποίησα πολύ διακριτικά. Αλλά μετά έγινε πάρτι ψεκασμού».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Karim Aïnouz, αποκάλυψε την επιτυχία της καθηλωτικής προσέγγισης του Λο. «Όταν μπήκε στο πλατό», είπε, «ήταν απλώς φρικτό».

Ο Λο έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια για την ερμηνεία του στην ταινία, η οποία επικεντρώνεται στον γάμο του βασιλιά, με την Κάθριν Παρ (την οποία υποδύεται η Αλίσια Βικάντερ).

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη σημερινή μοναρχία, εκτός από τις θεατρικές πτυχές της. «Δεν την ακολουθώ πραγματικά», είπε. «Δεν είμαι για τα κουτσομπολιά. Δεν τα απολαμβάνω πραγματικά. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό και δεν μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ μικρές ιστορίες».

Διαβάστε επίσης:

«Killers of the Flower Moon»: Κυκλοφόρησε το teaser trailer της νέας συνεργασίας Scorsese – DiCaprio (photos/video)

Φεστιβάλ Καννών 2023: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε ξυπόλητη

Ο Θύμιος θα καμάρωνε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:33