search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:53
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τη σκότωσε ενώ είχε αγκαλιά το παιδί – Πέντε ώρες με τους νεκρούς γονείς έμεινε ο 8χρονος (videos)

23.05.2023 10:52
xalkidiki1200

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Συγκλονισμένος ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί, είπε στην ΕΡΤ ότι το αγοράκι βρέθηκε δίπλα στη νεκρή μητέρα του και ότι φέρει τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Ακόμη, φέρει σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

Όπως τόνισε ο κ. Τσικόπουλος, καίρια ήταν η άμεση επέμβαση του ΕΣΥ, ενώ επιστρατεύτηκαν γιατροί και από άλλα νοσοκομεία, όπως πλαστική χειρουργός από το “Παπανικολάου” και ψυχολόγοι για να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το τραγικό γεγονός.

Το παιδί βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς και ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Για 5 ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του ο 8χρονος

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA για τη γυναικοκτονία στην Χαλκιδική, η 39χρονη ήταν αγκαλιά με τον 8χρονο γιο της στο παιδικό δωμάτιο, την ώρα που ο σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο και την πυροβόλησε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη -που εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη βολή- και τρεις στο μπροστινό μέρος του σώματος της.

Οι δύο σοροί έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με την αυτοψία, που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, η 39χρονη γυναίκα είχε 4 τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ ο άνδρας ένα και μόνο τραύμα στο πρόσωπο.

Η σορός της 39χρονης εντοπίστηκε μέσα στο παιδικό δωμάτιο ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα, όπου έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Μετά τη γυναικοκτονία, ο 8χρονος έμεινε για 5 ώρες μόνος και τραυματισμένος στο σπίτι με τους δύο νεκρούς γονείς του…

Οι αστυνομικοί μάλιστα εντόπισαν παιδικές πατημασιές από αίμα μέσα στο σπίτι και θεωρούν ότι το αγοράκι σε κατάσταση σοκ περιφερόταν στα δωμάτια…

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο – O μόνος που επέζησε από το πρώτο βαγόνι

Ηλεία: Λαχτάρα για επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ – Άγνωστοι του επιτέθηκαν με πέτρες

Γλυφάδα: Εντοπίστηκε σορός 71χρονης γυναίκας στην μαρίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:53