search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:20
MENU CLOSE

Μερίδιο τηλεθέασης από τα…παλιά για το Mega – Άφησε πίσω τον ανταγωνισμό

23.05.2023 18:48
tile8easi

Με φόρα από την Κυριακή των εκλογών το Mega παρέμεινε πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και κατάφερε θεαματική αύξηση του μεριδίου τηλεθέασης του. Το 17,9% πιθανόν και να αποτελεί ρεκόρ, σε επίπεδο ημέρας, τουλάχιστον στην τρέχουσα σεζόν.

Έχει ενδιαφέρον ότι από τον ανταγωνισμό φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκαν τόσο οι αποδόσεις των Alpha, ΑΝΤ1 και Star από την διόγκωση του μεριδίου του Mega.

Ο Alpha κινήθηκε πάνω από το 12%, περιορισμένες απώλειες εμφάνισε ο ΑΝΤ1, πιο αισθητές ήταν εκείνες του ΣKAΪ ενώ θετικό πρόσημο κατέγραψε η Nielsen για το Star. Αύξηση του μεριδίου του είδε το Open.

Ενδεχομένως να μετακινήθηκαν κυρίως τηλεθεατές από τον ΣΚΑΪ. Φαίνεται και από την απόδοση του σταθμού η οποία, ενώ κατά την έναρξη της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι κυμάνθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο και πάντως αρκετά πάνω από μέσο όρο, οι προτάσεις που είχε στην απογευματινοβραδινή
ζώνη, χωρίς το «Survivor all star» μεταξύ αυτών, ώθησαν κάποιους σε άλλους τηλεοπτικούς προορισμούς, μάλλον προς εκείνες του Mega.

Ειδικά η εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας «Μεγάλη εικόνα» είχε «γκελ» παρα το προχωρημένο της ώρας καθώς στο πλατό φιλοξενήθηκαν από τη Νίκη Λυμπεράκη οι Ντόρα Μπακογιάννη, Νίκος Παππάς, Νίκος Μάντζος, από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αντιστοίχως αλλά και ο διευθύνων
σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς σε μια συζήτηση- μετα διαξιφισμών- αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Ξανά μαζί Αστέρης και Αργυρώ – Σε οριστική ρήξη η Μαρίνα με τον Μαθιό (Videos)

Λιάγκας: «Θλίβομαι με το πόση αντιδημοκρατικότητα κρύβεται στην Αριστερά»

Χειροκρότημα 5 λεπτών για τη σειρά «Idol» me τους Λίλι – Ρόουζ Ντεπ και The Weeknd (video/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38