search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Βαρβάκειος: Με τουλάχιστον 5 τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η άγνωστη γυναίκα – Υλικό από κάμερες συλλέγουν οι αστυνομικοί

23.05.2023 16:35
varvakeios egklima 87- new

Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος της 50χρονης γυναίκας, της οποίας η σορός εντοπίστηκε απέναντι από την πλατεία στη Βαρβάκειο αγορά, καθώς φέρει τουλάχιστον πέντε τραύματα στο λαιμό. 

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν τα χτυπήματα στο λαιμό προέρχονται από μαχαίρι, γυαλί ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο δράστης να τραυμάτισε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα στο λαιμό και να εξαφανίστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή γύρω από τη Βαρβάκειο αγορά.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τη σορό της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της.



Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από μάρτυρες και θαμώνες του πάρκου.

Γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η γυναίκα υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 35χρονος για βιασμό και revenge porn σε βάρος ανήλικης

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση – Ο δράστης κυνηγούσε την 39χρονη για να την αποτελειώσει

Θεσσαλονίκη: Δικαστική αντιπρόσωπος άφησε τα ψηφοδέλτια στο τμήμα και τα έστειλαν για… ανακυκλωση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15