search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:18
MENU CLOSE

Άγριο φονικό στην Κοζάνη: Χτύπησε μέχρι θανάτου την 86χρονη μητέρα του

24.05.2023 13:03
peripoliko new

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε την Δευτέρα 22/5 στην Κοζάνη, με έναν 61χρονο άνδρα να χτυπάει μέχρι θανάτου την 86χρονη μητέρα του.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 61χρονος γιος, ο οποίος έχει συλληφθεί, προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος της άτυχης γυναίκας.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης, που διαπράχθηκε την 22/05/2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες (23-05-2023) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος ημεδαπός, σύνοικος γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία γονέων: Δασκάλα πρόβαλε ταινία ερωτικού περιεχομένου σε δεκάχρονα παιδιά

Dentist Pass: Ξεκίνησε το προληπτικό πρόγραμμα οδοντιατρικής για παιδιά

Βαρβάκειος: Θρίλερ με τη δολοφονία της άγνωστης γυναίκας – Τι ερευνούν οι αρχές (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:15