search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Σχολείο: Τι υποστήριξε η δασκάλα που φέρεται να πρόβαλε ταινία «ερωτικού περιεχομένου» σε παιδιά

24.05.2023 17:58
sxoleio-new

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη δασκάλα που φέρεται να έβαλε στα παιδιά ερωτική ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου.

Υπενθυμίζεται ότι στην καταγγελία προχώρησαν νωρίτερα γονείς μαθητή δημοτικού, και έστειλαν εξώδικο.

«Έχουμε λάβει εξώδικο από γονείς μαθητή, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και σε ανώτερη αρχή από εμάς, περιμένουμε τις κινήσεις της ανώτερης αρχής», αρκέστηκε να πει ο διευθυντής του σχολείου στην εκπομπή «Tlive».

Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή: «Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί…». 

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών– είναι «Τα αγόρια στο ντουζ» και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μαθητής υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι «ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας». 

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα του συζυγοκτόνου – «Είδα το παιδί να τριγυρνά στα αίματα και στους νεκρούς» (Videos)

Εκλογές 2023: Πώς θα ψηφίσουμε στις κάλπες του Ιουνίου

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 70χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου μέσα σε εκλογικό κέντρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:06