search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:06
MENU CLOSE

Φρίκη στον Βόλο: Ιδιοκτήτρια πίτμπουλ το άφησε να κατασπαράξει γατάκι σε παιδική χαρά (σκληρές εικόνες)

25.05.2023 10:24
pitbull_new
pixabay.com

Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό βάναυσης κακοποίησης αδέσποτου ζώου, αυτήν την φορά στον Βόλο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (24/5), ένα πίτμπουλ με την ανοχή του ιδιοκτήτη του κατακρεούργησε γατάκι μέσα σε παιδική χαρά.

Μάλιστα στην είσοδο της παιδικής χαράς, υπάρχει σήμανση ότι απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα που συνοδεύουν σκυλιά, μπροστά στα έντρομα μάτια παιδιών, συνοδών και περαστικών. 

Όπως αναφέρει το GRTimes, η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ το άφησε να κατασπαράξει ένα αδέσποτο γατάκι, ηλικίας ενός έτους με μία φιλόζωη γυναίκα, που το τάιζε καθημερινά και το πρόσεχε, να καταφέρνει κάποια στιγμή να το ελευθερώσει από τα δόντια του σκύλου. 

H γυναίκα αυτή μετέβη στη συνέχεια και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, το οποίο συνέλλεξε και βιντεοληπτικό υλικό.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

«Δεν είναι η πρώτη φορά»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, ωστόσο, όπως ανέφεραν περίοικοι στις μαρτυρίες τους, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό.

«Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία αντιμετωπίζει αυτή τη φρικαλεότητα ως παιχνίδι. Διότι φέρεται να το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Για άγνωστο λόγο, βάζει το σκυλί να πνίγει και να κατασπαράσσει γατάκια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια ακριβώς ευχαρίστηση απολαμβάνει μέσα από μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να της αφαιρεθεί η άδεια να έχει κατοικίδιο, καθώς είναι επικίνδυνη», τόνιζαν μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της καταγγέλλουσας, θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες, ενώ η πελάτισσά του αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, βάσει του ν. 4039/2012 για την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Διαβάστε επίσης:

Ζωολογικός κήπος επέτρεπε σε επισκέπτες να χαϊδεύουν πτηνό – Θύελλα αντιδράσεων

Σέρρες: Παιδιά κακοποιούν κουτάβι και τραβούν βίντεο

Ορνιθολoγική: Ένα στα έξι τρυγόνια της Ευρώπης σταματά στην Ελλάδα για ανεφοδιασμό (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:05