search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:26
MENU CLOSE

«Το πιο μεγάλο παζάρι»: Ο Alpha βγάζει από τη ντουλάπα το τηλεπαιχνίδι – Δοκιμασμένη συνταγή τηλεθέασης (Video)

25.05.2023 12:26
pazari-new

«Ο παλιός είναι αλλιώς». Η λαϊκή ρήση που ακούγεται συχνά έχει εφαρμογή και στην τηλεόραση. Ο Alpha επαναφέρει στην πρώτη γραμμή της μάχης για την τηλεθέαση το τηλεπαιχνίδι «Το πιο μεγάλο παζάρι».

Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τους μεγαλύτερους οι οποίοι το γνώρισαν μέσα από τη συχνότητα του Mega τις σεζόν 1992, 1993 όταν πρωτολανσαρίστηκε ως «Το μεγάλο παζάρι».

Το τηλεπαιχνίδι με ελαφρώς διαφοροποιημένο τίτλο, «Το πιο μεγάλο παζάρι», επανεμφανίστηκε στον Alpha τις χρονιές 2006, 2007.

Σα να τηρείται μια χρονική παράδοση αφού μεταξύ των δύο εμφανίσεων του τηλεπαιχνιδιού μεσολάβησαν περίπου 15 χρόνια και τώρα, άλλα 15 χρόνια αργότερα από την προηγούμενη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι θα λάβει θέση στο καθημερινό μενού του Alpha.

Παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού όταν προβαλλόταν στο Mega, αλλά και αργότερα στον Alpha ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τώρα ο Μικρούτσικος είναι βρίσκεται και πάλι στον Alpha. H σύμπτωση πιθανόν να οδηγεί σε συνειρμούς. Ίσως να είναι εκείνος ο οποίος θα το ξαναπαρουσιάζει. Όρεξη έχει. Ίσως κάποιος άλλος να είναι παρουσιαστής στον τρίτο κύκλο ζωής του τηλεπαιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση. Θα φανεί.

Το τηλεπαιχνίδι «πατάει» στο αμερικανικό «Letsmakeadeal» του 1963 και έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση. Έχει προβληθεί σε περισσότερες από 24 χώρες ανά τον κόσμο βασίζεται στην τύχη και το ρίσκο των διαγωνιζομένων και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται από το κοινό στο πλατό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζονταςέξυπνα και ρισκάροντας, πρέπεινα αποφύγουν το ΖΟΝΓΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.

Διαβάστε επίσης:

BBC: Νέα υπηρεσία για διαφάνεια στις ειδήσεις

Libération: Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο – «αντίο» στην Τίνα Τέρνερ (photo)

«Η γη της ελιάς»: Πρώτη σε τηλεθέαση, πάνω στη γραμμή τερματισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09