search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:22
MENU CLOSE

Βαρβάκειος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 60χρονης – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη (video)

25.05.2023 15:55
varvakeios_dolofonia_ginaika_2505_1200-700_new

Τουλάχιστον 20 μαχαιριές δέχθηκε η 60χρονη, που δολοφονήθηκε στα πέριξ της Βαρβακείου αγοράς, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την έκθεση, στη σορό της γυναίκας -που ήταν γνώριμη στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών- εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 μαχαιριές, γεγονός που καταδεικνύει την πρόθεση του δολοφόνου ή των δολοφόνων της να σιγουρέψουν τον θάνατό της με πολλαπλά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη

Παράλληλα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 60χρονης, την οποία δεν έχει αναζητήσει κανείς.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν το σπίτι της και οικεία της πρόσωπα, ώστε να βρουν περισσότερα στοιχεία για τη δολοφονία.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να τη σκότωσαν σε κάποια διένεξη για ναρκωτικά. Είτε άλλοι χρήστες είτε κάποιος που της προμήθευε τα ναρκωτικά.

Να σημειωθεί πως η σορός του θύματος ταυτοποιήθηκε χθες, μια μέρα μετά αφού βρέθηκε νεκρή σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: 3.100 περιστατικά καταγράφηκαν από τις αρχές του 2023

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας (Photos)

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν ψυχρή απέναντι στο παιδί – Δεν έμοιαζε με μαμά που στεναχωριόταν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:21