search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Κινητικότητα στα τηλεπαιχνίδια των καναλιών

30.05.2023 09:23
5x5_new

Προχωρούν οι διαδικασίες οργάνωσης παραγωγής για τα τηλεπαιχνίδια της επόμενης σεζόν, «Το πιο μεγάλο παζάρι» του Alpha, «Μονομάχος» του ΣΚΑΪ αλλά και του «5X5» του ΑΝΤ1. Και τα τρία δοκιμασμένα.

Τα γυρίσματα υπολογίζεται να αρχίσουν για το μεν πρόγραμμα του Alpha τον Ιούλιο και για εκείνο του ΣΚΑΪ προς τα τέλη Αυγούστου. Το «5X5» εκεί που ετοιμαζόταν να μπει στο «συρτάρι» έπειτα από την μετακίνηση του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ από τον ΑΝΤ1, φαίνεται ότι έχει σοβαρή πιθανότητα να είναι στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, τουλάχιστον με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.

Στο τηλεπαιχνίδι του Alpha τον πρώτο ρόλο στην παρουσίαση θεωρείται πολύ πιθανόν να τον έχει η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός είχε βολιδοσκοπηθεί νωρίτερα αλλά είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να βρέθηκε ρέγουλα σχετικά με τις άλλες επαγγελματικές δεσμεύσεις που έχει η ηθοποιός σε θέατρο και τηλεόραση και να μπορεί να συνδυάσει και τη συμμετοχή της στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι».

Στο τηλεπαιχνίδι θα είναι μαζί και ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Ο ΣΚΑΪ επαναφέρει το εξίσου δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» με το οποίο νοηματοδοτεί τη συνεργασία με τον Χρήστο Φερεντίνο. Τα γυρίσματα του προγράμματος θα αρχίσουν λίγο πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν. Το τηλεπαιχνίδι εκτιμάται ότι θα κάνει πρεμιέρα προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου.

Στο «Μονομάχο» ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100. Το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ.

Νέα δεδομένα δείχνουν να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να «κρατηθεί» του τηλεπαιχνίδι «5Χ5»  και ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 της σεζόν 2023- 2024. Γίνονται συζητήσεις στο κανάλι ώστε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού να την αναλάβει ο Θανάσης Κιούσης, αφήνοντας όμως στην κρεμάστρα το «κοστούμι» του Τόνι Σφήνου. Μένει να φανεί η έκβαση των επαφών.

Διαβάστε επίσης:

Πλάκωσε ζέστη το Σαββατοκύριακο και «φάνηκε» στην τηλεθέαση των εκπομπών

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον «Σασμό» την Παρασκευή (Πίνακας)

Έρωτας φυγάς: Συνεχίζει με νέο κύκλο επεισοδίων στο Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:56