search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Ο «Σασμός» έδιωξε από την κορυφή της τηλεθέασης τη «Γη της ελιάς»

30.05.2023 19:28
sasmos-new

Έπειτα από την αναγκαστική απουσία του Σαββατοκύριακου ο «Σασμός» με το νέο επεισόδιο της Δευτέρας κατάφερε να συγκεντρώσει στη συχνότητα του Alpha 1.113.000 τηλεθεατές και να γίνει εκείνος το κορυφαίο, για την ημέρα, πρόγραμμα.

Η «Γη της ελιάς» κατέλαβε τη δεύτερη θέση, έχοντας μαζέψει όμως κι εκείνη πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές στη συχνότητα του Mega. Με τη διαφορά ότι σε σύγκριση με το επεισόδιο της Κυριακής είχε λιγότερη κατά 1,2% τηλεθέαση και κατά 0,2% από τον «Σασμό» με τον οποίο αναμετρήθηκε χθες βράδυ.

Ο «Παράδεισος των κυριών» αποτέλεσε την τρίτη στη σειρά προτίμηση των τηλεθεατών, με το «Survivor all star» να εμφανίζεται στην αμέσως επόμενη θέση αλλά με τηλεθέαση ελαφρώς μικρότερη από εκείνη της Κυριακής.

Το «Μαύρο ρόδο» αν και ισοδύναμο με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, εντούτοις το επεισόδιο της Δευτέρας το παρακολούθησαν μόλις 2.000 τηλεθεατές λιγότεροι από εκείνους που επέλεξαν το «Survivor all star».

Σταθερή επιλογή στη ζώνη των 20.00 το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ενώ στην έβδομη βαθμίδα έφθασε χθες το μαγειρικό ριάλιτι «MassterChef» του Star καθώς οδεύει προς την ολοκλήρωση του.

Το κοινό της έχει η αστυνομικοδικαστική περιπέτεια «Παγιδευμένοι» η οποία αναδείχθηκε ως το όγδοο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Η σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open ήταν ένατη επιλογή των τηλεθεατών και δέκατη το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», αμφότερα με τηλεθέαση κάτω του 5%, αλλά δείχνουν αντοχή και διατήρηση της δυναμικής που έχουν, σε σχέση και με την ώρα μετάδοσης τους.

Διαβάστε επίσης:

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια

Νέα καταγγελία για τον καρδιοχειρουργό: Χειρούργησε 30χρονο που κατέληξε – Τι απαντά ο γατρός

Καταγγελία ΟΛΜΕ για υπουργείο Παιδείας: «Προβλήματα στην πλατφόρμα προσόντων των εκπαιδευτικών, εξαφανίζονται έγγραφα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58