search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:13
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε «ρίχνει το γάντι» σε Τσίπρα: «Φοβάται και δεν μου δίνει συνέντευξη»

31.05.2023 16:45
portosalte skai

Το «παράπονό του» εξέφρασε ο Άρης Πορτοσάλτε από το πλατό του ΣΚΑΪ πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν του έχει δώσει συνέντευξη καθώς, όπως ισχυρίστηκε, φοβάται.

«Αν με ακούει ο Αλέξης Τσίπρας, σε μένα δεν μου έρχεται για συνέντευξη, δυστυχώς… Ο κ. Τσίπρας φοβάται να έρθει, φοβάται. Το λέω ξεκάθαρα», είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Πάντως, κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Τσίπρας πήγε δύο φορές στο Φάληρο για να δώσει ζωντανή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, χωρίς ο κ. Πορτοσάλτε να είναι εκεί.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέχισε απτόητος να αναπτύσσει στον αέρα τι θα έλεγε στον Αλέξη Τσίπρα εάν… έκανε συνέντευξη μαζί του:

«Θα του έλεγα: “Το αχρείαστο τρίτο μνημόνιό σας κ. Πρόεδρε μας κόστισε 100 δισ., ο τυχοδιωκτισμός σας. Μπορείτε να μας πείτε, η λάθος απόφαση της απλής αναλογικής πόσο κόστισε στους Έλληνες πολίτες; Μας κόστισε αχρείαστες εκλογές, εκατομμύρια. Πόσο κόστισε νομίζετε η αστόχαστη ενέργειά σας;”».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Δεν ξεχνούν το δυστύχημα στα Τέμπη – «Παράνομη η μετάταξη του σταθμάρχη» 

«Φωτογράφησε» ο Μητσοτάκης το νέο υπουργό Υγείας;

Λοβέρδος: Δεν περίμενε ότι θα «έχανε» την έδρα – Ο νέος του ρόλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01