search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν 2 μέλη συμμορίας που λήστευαν ανήλικους

01.06.2023 21:21
astinomia-new

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Τετάρτης (31/5), 2 άτομα, ηλικίας 18 και 15 ετών, ως μέλη συμμορίας, που διέπρατταν ληστείες κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, με την απειλή σιδερογροθιάς αφαίρεσαν από 2 ανήλικους τα κινητά τους τηλέφωνα και ασύρματο ηχείο και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν σε κοντινή απόσταστη τον 18χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 2 σιδερογροθιές και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Επιπλέον ανευρέθησαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης επετεύχθη η ταυτοποίηση και σύλληψη και του 15χρονου κατηγορούμενου.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε 1 ληστεία που έλαβε χώρα την 30-5-2023 στην Ηλιούπολη, όπου οι κατηγορούμενοι από κοινού με 2 ακόμα άτομα, με την απειλή σφυριού αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα 3 ανηλίκων, τραυματίζοντας ελαφρά έναν εξ αυτών στην προσπάθεια του να αντισταθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί έφυγε ο παιδοκαρδιοχειρούργος που ερευνάται για τον θάνατο 15 παιδιών από τα νοσοκομεία όπου εργαζόταν

Λεωφορεία στην Αττική: Οροφές που στάζουν, κουδούνια που δε λειτουργούν και δρομολόγια με… ανοιχτές πόρτες

Εκλογές 2023: Πόσοι Έλληνες του εξωτερικού και ετεροδημότες θα προσέλθουν στις κάλπες – Τι προβλέπεται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09