search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: Τι αποκάλυψε για την τελευταία της έξοδο με τον Θεόδωρο Πάγκαλο

01.06.2023 19:11
barba-new

Η Βάνα Μπάρμπα αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με τον οποίο είχαν μια στενή φιλική σχέση, από τα νεανικά της χρόνια.

Όπως ανέφερε η ίδια, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, της είχε εκφράσει την επιθυμία να διασκεδάσουν μαζί, όπως συνήθισαν και στο παρελθόν.

«Δεν ήταν καθόλου καλά με την υγεία του το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία μας συνάντηση ήταν όταν μου ζήτησε πριν από λίγους μήνες να πάμε να παρακολουθήσουμε μαζί το πρόγραμμα ενός αγαπημένου τραγουδιστή και βγήκαμε οι δυο μας. Αυτή ήταν η τελευταία μου συνάντηση με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Ήταν μοναχικός άνθρωπος, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Εκείνος μου ζήτησε να κάνουμε αυτή την έξοδο και να απολαύσουμε μαζί τον τραγουδιστή που παρεμπιπτόντως κι εκείνος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή», αναφέρει η Βάνα Μπάρμπα στον ΑΝΤ1.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια για τον πολιτικό κόσμο της χώρας, Αυτή η προσωπικότητα έχει γράψει τη δική της ιστορία. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

«Ο θάνατός του προκάλεσε στεναχώρια σε πολύ κόσμο, ειδικά στον κόσμο που τον γνώριζε προσωπικά, σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Ήταν αναμφισβήτητα μια εμβληματική προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που μίλαγε πάντα έξω από τα δόντια και για τον λόγο αυτό, πολλές φορές γινόταν αντιπαθής», αναφέρει αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Για μένα ήταν πολύ οξυδερκής άνθρωπος. Με τον Θεόδωρο Πάγκαλο γνωριστήκαμε όταν ήμουν σε αρκετά νεανική ηλικία, μέσα από την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Αργότερα τον γνώρισα και καλύτερα μέσα από το ΠΑΣΟΚ. Με το φευγιό του κλείνει ένας κύκλος πολύτιμος. Εύχομαι και οι νέοι πολιτικοί να μην τον ξεχάσουν, αλλά και να πάρουν όλα τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς του», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε επίσης:

Danny Masterson: Ένοχος για δύο βιασμούς ο ηθοποιός του “That 70’s Show”

Survivor All Star – Ασημίνα: «Αυτός είναι ο λόγος που μας έβγαλε η παραγωγή» (Video)

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μάρκλ: «Φουντώνουν» οι φήμες για διαζύγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53