search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:48
MENU CLOSE

Ναύπλιο: Είχε στείλει βίντεο στον 12χρονο ο ιερέας

03.06.2023 15:55
Αυτός είναι ο 52χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων Ρομά (Photos) - Media

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος ιερέας κατηγορείται ότι έστειλε στον ανήλικο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που οι Αρχές θα κάνουν «φύλλο και φτερό». Αυτό που εξετάζεται επίσης, είναι αν υπάρχουν και άλλοι ανήλικοι με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο ιερέας, καθώς δίδασκε στο Κατηχητικό.

Σημειώνεται ότι η φρικτή δράση του ιερέα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του 12χρονου ανακάλυψε τα μηνύματα που του είχε στείλει και αμέσως έσπευσε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (3.6.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου».

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση πλοίων στη Χίο – Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού: «Δεν υπήρξε η συνεργασία που επιθυμούσαμε»

Πάτρα: Συνελήφθη γυναίκα που εγκατέλειψε 6 νεογέννητα γατάκια σε πάρκο

Ηράκλειο: Λάθος συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:47