search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:28
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: Η συγγνώμη μετά τον σάλο για το μπλουζάκι του Κορδώνη

03.06.2023 16:29
germanou

Συγγνώμη από όσους πρόσβαλαν και στεναχώρησαν ζήτησε η Ναταλία Γερμανού και ο συνεργάτης της Γιάννης Κορδώνης, μετά τον σάλο που προκάλεσε το μπλουζάκι που φόρεσε ο τελευταίος την περασμένη βδομάδα με τον Μουσταφά Κεμάλ και το μήνυμα: «Δε νυστάζω ρε παιδιά».

«Ήταν δική μου ατυχούς έμπνευσης, καθαρά δικό μου το λάθος. Στεναχώρησε και πρόσβαλε κάποιους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος που λυπάμαι πολύ», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κορδώνης.

«Δεν είναι μόνο η Παμποντιακή Ομοσπονδία που θίχτηκε και στεναχωρήθηκε και θύμωσε, είναι πολύς κόσμος που αισθάνθηκε προσβεβλημένος. Για αυτόν τον λόγο λυπούμαστε πάρα πολύ. Εγώ παίρνω την ευθύνη προσωπικά, ως παρουσιάστρια της εκπομπής αλλά και γιατί γέλασα, ας είμαστε ειλικρινής. Αλλά και γιατί παρουσιάζω αυτή την εκπομπή και χρωστάω μια δημόσια συγγνώμη στους ανθρώπους αυτούς, σε όλους όσους θύμωσαν, απογοητεύτηκαν και προσβλήθηκαν. Λυπάμαι πάρα πολύ», επισήμανε από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού. 

«Όλοι μαζί σχολιάσαμε την εμφάνισή του αυτή, κάνοντας χιούμορ για τις αναρτήσεις αυτές, μη αντιλαμβανόμενοι τη στιγμή εκείνη, δυστυχώς, τους άσχημους συνειρμούς που αυτή η εμφάνιση και τα σχετικά σχόλια δημιούργησαν σε σχέση με το έγκλημα της γενοκτονίας των Ποντίων. Η επιλογή αυτή ήταν τελικά ατυχής, καθώς εκλήφθη από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ως κατάφορη απαξίωσης της μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, για την οποία ευθύνεται ο Μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ.

«Παρά το ότι, ήδη την αμέσως επόμενη ημέρα, ο Γιάννης Κορδώνης έσπευσε να διευκρινίσει ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχαμε την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλουμε τον ποντιακό πολιτισμό, η διευκρίνηση αυτή δεν θεωρήθηκε ως ικανοποιητική… Θα θέλαμε να πούμε ότι ειλικρινά λυπούμαστε για την ατυχή αυτή στιγμή και τον όποιο αρνητικό συνειρμό αυτή προκάλεσε. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή μας και ειλικρινά θα θέλαμε να ζητήσουμε μια δημόσια συγγνώμη εκ μέρους όλων» έγραφε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Alpha.

Η αντίδραση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Σε σκληρή ανακοίνωσή της, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας (ΠΟΕ) ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η συγκεκριμένη ενέργεια κρίνεται από την ομοσπονδία μας και σύσσωμο τον Ελληνισμό ως απολύτως απαράδεκτη, κατακριτέα και προσβλητική για τη μνήμη των γενοκτονηθέντων προγόνων μας, ιδίως δε όταν αυτή προβάλλεται μόλις 8 ημέρες μετά τη 19η Μαΐου…».

Διαβάστε επίσης:

«Πρωινό Μας»: Έγινε το ραντεβού ΣΚΑΪ – Φαίης Σκορδά

Open Weekend: Επική τούμπα στον «αέρα» – Η Τσολάκη έριξε τον Μηλιόγλου

ΣΚΑΪ: Κι άλλη αποχώρηση «βόμβα» από την ενημέρωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:26