search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Καβγάς Βούλτεψη – Σπίρτζη – «Και η Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης»

04.06.2023 12:51
voultepsi_spirtzis

Ένταση σημειώθηκε, το πρωί της Κυριακής, στο στούντιο της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο», ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη και τον Χρήστο Σπίρτζη.

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με φόντο τις επικείμενες εκλογές, βρέθηκε η «πρόσκληση» του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων τους για κοστολόγηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Να πάμε όπου θέλει ο κ. Τσίπρας, το γάντι είναι σηκωμένο. Παράλληλα, βάζει όρο για ντιμπέιτ. Τι σχέση έχει το ντιμπέιτ; Αυτή τη τη στιγμή, υπάρχει μια κάλπη που έβγαλε διαφορά 20 μονάδων. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το προεκλογικό διάστημα να μας βρίζει, να επιτίθεται πως τίποτα δεν κάναμε καλά. Ούτε στην πανδημία, ούτε στην οικονομία, ούτε στην ενέργεια… Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης. Αντί να φτιάξει ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, πήγε στις εκλογές με βρισιές. Πήραν την απάντηση και συνεχίζουν και λένε τα ίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη.

«Έχουμε κυβερνητική, ρεαλιστική πρόταση για το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι για αεριτζήδες. Σε σχέση με τις ανακολουθίες και τα ψέματα από τον κ. Μητσοτάκη πως θα πάμε σε ντιμπέιτ μετά τις εκλογές…», επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Σπίρτζης.

«Δεν είχε πει αυτό ο Μητσοτάκης… Είπε θα το δούμε… Φέρτε ένα πρόγραμμα να το συζητήσουμε…», σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη.

«Ορίστε το πρόγραμμα…», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την κ. Βούλτεψη να του λέει: «Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2015 κ. Σπίρτζη. Μας βρίζετε και δεν προλάβατε να βγάλετε πρόγραμμα…».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε «ψεύτρα και συκοφάντη» την κ. Βούλτεψη, για αναφορές της στην οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά της συζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Πλακιωτάκης: Δεν θα δεχθούμε αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Σκέρτσος για Ροδόπη: «Ο Τσίπρας τώρα γνωρίζει για το τουρκικό προξενείο»

Τσίπρας: «Να ανατραπούν οι συσχετισμοί της 21ης Μαΐου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:07