search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Μήνας του μέλιτος: Οι προτάσεις της Sun για αξέχαστες διακοπές

06.06.2023 13:08
taxidi

Έχετε ήδη βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον γάμο των ονείρων σας και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε μία οικονομική λύση για τον μήνα του μέλιτος. Η βρετανική Sun προσφέρει στους αναγνώστες της λύσεις για ρομαντικές και οικονομικές διακοπές, και μεταξύ των προτάσεων υπάρχει κι ένας προορισμός στην Κρήτη.

Οι προτάσεις για οικονομικό μήνα του μέλιτος

St Lucia, Καραϊβική

Το Windjammer Landing resort στο νησιωτικό σύμπλεγμα St Lucia, στην Καραϊβική έχει θέα στον ωκεανό και προσφέρει ό, τι θα ονειρευόταν ένα νέο ζευγάρι: αιώρες πάνω από τυρκουάζ νερά και παραλίες με λευκή, απαλή άμμο.

Αν μάλιστα γίνει κράτηση πριν από τις 30 Ιουνίου, υπάρχει σοβαρή έκπτωση και έτσι τα δωμάτια με θέα στον ωκεανό κοστίζουν 150 λίρες τη βραδιά.

Το εκπληκτικό σπα, οι εξερευνήσεις του βυθού και τα ρομαντικά δείπνα είναι βέβαιο πως θα κρατήσουν τους περισσότερους μέσα στο συγκρότημα.

Από το Λονδίνο η British Airways έχει πτήσεις μετ΄ επιστροφής με 524 λίρες το άτομο.


Madeira, Πορτογαλία

Αν οι Μαλδίβες είναι στη λίστα επιθυμιών, αλλά ο προϋπολογισμός δεν επιτρέπει αυτό το ταξίδι, η εναλλακτική λύση είναι η Μαδέιρα.

Το μικρό αρχιπέλαγος που βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα από τις ακτές της Αφρικής δεν έχει φήμη αντίστοιχη με τις Μαλδίβες, αλλά προσφέρει εντυπωσιακές παραλίες και πεντακάθαρα νερά, που είναι πρόκληση για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον βυθό.

Σε ένα από τα συγκροτήματα που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, μόλις 200 μέτρα από τη παραλία, με μπαρ στη ταράτσα για να απολαμβάνεις τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, η προσφορά είναι για 347 λίρες το άτομο, για διαμονή επτά ημερών και μάλιστα περιλαμβάνεται το κόστος των εισιτηρίων από το αεροδρόμιο Στάνστεντ, αν το ταξίδι προγραμματιστεί για το τέλος Νοεμβρίου.


Barbados, Καραϊβική

Η Καραϊβική είναι ένας προορισμός που προϋποθέτει καλό προϋπολογισμό, αλλά αν επιλέξετε καταλύματα που δεν σερβίρουν φαγητό και εμπιστεύεστε τις μαγειρικές σας ικανότητες, τότε υπάρχου λύσεις.

Κι επιπλέον με ένα πακέτο διακοπών της British Airways το κόστος μετακίνησης περιορίζεται στις 150 λίρες το άτομο.

Σε δωμάτιο που μπορείτε να βρείτε στη δυτική ακτή του νησιού, που είναι μια καταπληκτική βάση για εξερευνητές και σε μικρή απόσταση από πολύ ωραίες παραλίες, το κόστος για διαμονή μίας εβδομάδες ξεκινά από 679 λίρες το άτομο.


Marrakech, Μαρόκο

Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτεί κάποιος το Μαρόκο, άρα για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές.

Το Tui Blue Riu Tikida Garden στο Μαρακές είναι παράδεισος για ζευγάρια, που μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακό χαμάμ και να κολυμπήσουν στις πισίνες που τις σκεπάζουν φοίνικες.

Το κόστος για 7 διανυκτερεύσεις είναι 775 λίρες το άτομο, και στο πακέτο περιλαμβάνονται τα εισιτήρια από το Λονδίνο.


Galacia, Ισπανία

Αν ψάχνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα, η Sun προτείνει ένα πέτρινο παραδοσιακό οίκημα κρυμμένο μέσα στο πράσινο στη βόρεια Ισπανία.

Το Los Tendales, βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από τον οικισμό O Viso. Διαθέτει μόλις ένα υπνοδωμάτιο, ιδιωτική πισίνα, μία μοντέρνα κουζίνα και τραπέζι για ρομαντικά δείπνα στην αυλή, με θέα το δάσος. Αν το κλείσετε για επτά διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο, το κόστος είναι 299 λίρες το άτομο.

Και υπάρχουν πολλές και φτηνές πτήσεις από το Λονδίνο προς το Βίγο.


Κρήτη, Ελλάδα

Στις προτάσεις της Sun για προσιτούς προορισμούς για νέα ζευγάρια περιλαμβάνεται και ένα συγκρότημα στην Κρήτη. Προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, πολύ ψαγμένη κουζίνα, σπα, μασάζ και γιόγκα.

Κι από το Λονδίνο προς το Ηράκλειο υπάρχουν αρκετές πτήσεις με καλές τιμές, όπως τονίζει η Sun.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Πάπας Φραγκίσκος

Εστιατόριο στην Ταϊβάν σερβίρει σούπα από προϊστορικό οστρακόδερμο

Έκρηξη σε φράγμα στην Ουκρανία: «Πιθανόν αδύνατο να επισκευαστεί» – Πλημμύρισαν περιοχές, εκκενώθηκαν σπίτια (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:30