search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 19:02
MENU CLOSE

Λιονέλ Μέσι: Απαισιοδοξία στην Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του

07.06.2023 16:25
messi-new

Απαισιοδοξία κυριαρχεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, καθώς η «μεγάλη» επιστροφή είναι δύσκολη.

Η Μπαρτσελόνα καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νου, αφού έμεινε ελεύθερος από την Παρί.

Αν και ο πατέρας και εκπρόσωπος του Αργεντινού, Χόρχε, επιβεβαίωσε πως επιθυμία του παγκόσμιου πρωταθλητή είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» και παρότι ο σύλλογος πήρε το πράσινο φως από τη La Liga για μεταγραφές και ανανεώσεις, το κεφάλαιο «Μέσι» εξακολουθεί να είναι δύσκολο.

Άνθρωποι της ομάδας αποκάλυψαν στη Mundo Deportivo πως στις τάξεις της Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει καν συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

«Φαβορί» η Ίντερ Μαϊάμι

Την ίδια στιγμή, η Equipe σε δικό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι πλέον η Ίντερ Μαϊάμι ηγείται της κούρσας για την απόκτηση του Αργεντινού.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Μέσι προτεραιότητα αποτελεί πάντα η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα (και η σύζυγός του Αντονέλα επιθυμεί την επιστροφή στη Βαρκελώνη), ωστόσο υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που κάνουν δύσκολη την επιστροφή.

Μάλιστα η εν λόγω πηγή δεν αποκλείει το σενάριο να αγωνιστεί ο Μέσι δανεικός στην Μπαρτσελόνα από την Ίντερ Μαϊάμι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέσι ζήτησε από την Αλ Χιλάλ να παγώσουν οι διαπραγματεύσεις για έναν χρόνο. Η Equipe αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο «Pulga» και η σύντροφός του δεν βλέπουν με καλό μάτι το να αγωνιστεί στον αραβικό κόλπο.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα επένδυση σε εταιρεία πώλησης γλυκών

Ρολάν Γκαρός: Ηττήθηκε από τον Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς

Παναθηναϊκός: Οι εγκαταστάσεις που θα έχει ο Ερασιτέχνης στον Βοτανικό (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 19:02