search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 19:05
MENU CLOSE

Ο Μέσι στον δρόμο για το… σπίτι του: Παγώνει τις επαφές με Αλ Χιλάλ και περιμένει Μπαρτσελόνα

06.06.2023 00:10
messi_0106_1740-700_new
credit: AP

Πίστωση χρόνου θέλει να δώσει ο Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς, οι οποίοι παλεύουν με «νύχια και με δόντια» να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη τον Αργεντινό.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Μέσι αποφάσισε να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ μέχρι το 2024! Oι Σαουδάραβες είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές των «μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του Αργεντινού, του έχουν κάνει τεράστια πρόταση, όμως ο Μέσι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα και είναι διατεθειμένος να την περιμένει όσο χρειαστεί.

Από την πλευρά της Αλ Χιλάλ, οι άνθρωποί της είναι έντονα δυσαρεστημένοι από την απόφαση του Μέσι και προειδοποίησαν πως αν η συμφωνία δεν γίνει άμεσα, τότε η πρότασή τους για συνεργασία το 2024 θα είναι αρκετά λιγότερο συμφέρουσα οικονομικά.

Νωρίτερα, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα συναντήθηκε ο πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε. Ο Λαπόρτα θέλει να κάνει τα πάντα για να δει τον «ψύλλο» να φορά ξανά τη φανέλα της «Μπάρτσα». Σήμερα λοιπόν ο διοικητικός ηγέτης των Καταλανών μίλησε εκτενώς με τον πατέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Λιονέλ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και θα μου άρεσε αυτό. Είναι μια επιλογή», εξήγησε ο Χόρχε Μέσι κατά την αναχώρησή του από τη συνάντηση με τον επικεφαλής του οργανισμού της «Μπάρτσα».

Η διοίκηση των «Μπλαουγκράνα», που τελεί υπό οικονομικό έλεγχο, παρουσίασε ένα πλάνο στην ισπανική ποδοσφαιρική Λίγκα (La Liga) για την απόκτηση του επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που έριξε φωτοβολίδα στο ματς με τον Βόλο

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ανακοίνωσε με δάκρυα την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο

Basket League: Νίκη-θρίλερ για Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 19:04