ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 00:12
MENU CLOSE

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρία Νάτσιου

07.06.2023 11:30

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανεβούν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Νάτσιου, ενώ την ίδια μέρα, θα βαφτίσουν και τα δίδυμα κορίτσια τους.

Τα μυστήρια θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και τηυς Ζofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα» αναφέρεται συγκεκριμένα στην αναγγελία του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία συνέντευξη 10 μέρες πριν τον θάνατό του (Video)

Φλωρινιώτης: Τι δήλωσε η κόρη του λίγο πριν φύγει ο πατέρας της – «Ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά, δε με νοιάζει τίποτα άλλο» (video)

Νίκος Βέρτης: «Θέλω τη γυναίκα σαν τη μητέρα μου που μαγειρεύει δυο φαγητά και μου στρώνει το κρεβάτι» (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 00:09
Exit mobile version