search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:52
MENU CLOSE

Βασίλης Κωνσταντίνου: Περιγράφει πώς απεγκλώβισε τη Χριστίνα Σούζη από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της (Video)

07.06.2023 22:02
souzi atixima konstantinou- new

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος της γνωστής μετεωρολόγου Χριστίνας Σούζη βρέθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου και μαζί με άλλους περαστικούς την απεγκλώβισε από το αυτοκίνητό της που είχε ανατραπεί.

«Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» είπε αρχικά στο Star.


«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ”μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”.Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» περιέγραψε για τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως ποια ήταν. «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί».

Σε ερώτηση για το πώς έγινε το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη, απάντησε: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο,γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε. Αυτό μου έλεγε. Μου λέει ”μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;”» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται την Πέμπτη οι υποψήφιοι

ΜΚΟ: Ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος φέρνουν διώξεις – Φέρονται να επιστράτευαν ακόμη και νεκρούς για διαχειριστές

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01