search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:28
MENU CLOSE

Κορυδαλλός: Στο στόχαστρο των ερευνών το όχημα της διπλής δολοφονίας

09.06.2023 17:41
astynomia nyxta654- new

Φως στην υπόθεση της διπλής εκτέλεσης με συμβόλαιο θανάτου του Βασίλη Ρουμπέτη και του γαμπρού του το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί, θέτοντας στο επίκεντρο των ερευνών τους το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο σκότωσαν τον 38χρονο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν πώς το θωρακισμένο τζιπ μάρκας Μερσεντές που χρησιμοποιούσε το θύμα της δολοφονίας ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν γι’ αυτό το στοιχείο επικοινώνησαν με τον αρμόδιο του τηλεοπτικού σταθμού και ζήτησαν να κληθεί ο ιδιοκτήτης για κατάθεση.

Από την πλευρά του ιδιοκτήτη ενημέρωσαν ότι θα προσέλθει την Παρασκευή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο επικοινώνησαν εκ νέου με την Ασφάλεια και ανέβαλαν το ραντεβού για την Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ, αργά το βράδυ της Πέμπτης είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Διαβάστε επίσης:

Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου για Πνευματικό: «Η δήλωση υποδηλώνει σχετικό υπόβαθρο σκέψης»

Θεσσαλονίκη: «Δεν θα ξανασχοληθώ με τα ερπετά, χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς» δήλωσε η 39χρονη μετά το δάγκωμα από οχιά

Άλκης Καμπανός: Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων ζήτησε η εισαγγελέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:25