search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:53
MENU CLOSE

Χαρδαβέλλας: «Ντρέπομαι για τους μισθούς που παίρναμε»

11.06.2023 18:07
xardavellas_kwstas

Για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην εκπομπή Open Weekend.

«Έχω ζήσει την τηλεόραση στην αγνή της εποχή, τη δεκαετία του ’80. Δεν υπήρχε μεταξύ μας ανταγωνισμός, να σε κοροϊδέψω για να κάνω τη δουλειά μου. Η καλύτερη περίοδος της ελληνικής τηλεόρασης ήταν η 20ετία 1990-2010. Τα ποσά που διακινούνταν ήταν τεράστια, ήταν μία εποχή κανονικό El Dorado», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Κάποιοι έπαιρναν 30.000-35.000 ευρώ τον μήνα. Ντρέπομαι να το λέω, βέβαια, γιατί ξέρω τι παίρνετε εσείς σήμερα, πόσο έχουν συμπιεστεί οι μισθοί. Είναι κρίμα τα νέα παιδιά να ακούν αυτά τα ποσά και να παίρνουν ψίχουλα», πρόσθεσε.

«Εμένα με χάλασε όταν ήρθε ο μεγάλος ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά κανάλια, γίναμε κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές. Το 2009 παρουσίασα έναν πολύ σοβαρό καρκίνο στους λεμφαδένες και οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν από το άγχος. Είχα άγχος για την τηλεθέαση. Κατάλαβα ότι όποιος γίνεται σκλάβος στη δουλειά χάνει τη ζωή του», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δε με νοιάζει τι κάνει η Δέσποινα Βανδή με τον κύριο Μπισμπίκη. Παρακολουθώ πολύ αθλητικά και ριάλιτι, όπως το Voice και το Survivor, γιατί με χαλαρώνουν», αναφέρει σε άλλο σημείο και είπε πως έχει μετανιώσει για κάποιες «κίτρινες» εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

IQ 160: Η Πηνελόπη καταλήγει μεθυσμένη στο σπίτι του Καλατζή

Φοίβος Παπαδάκης: Θα ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα

Πέθανε ο πατέρας του Νίκου Χατζηνικολάου: «Σε ευχαριστώ για όλα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34