search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλλας για καρκίνο: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θα τον νικήσω – Ότι θα τον φάω εγώ» (Video)

14.03.2023 14:38
xardavellas-new

Για την επαγγελματική του πορεία και τις επιτυχημένες του εκπομπές στην τηλεόραση μίλησε ο Κώτσας Χαρδαβέλλας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Αγγελική Νικολούλη, επισημαίνοντας ότι η ίδια κάνει καλύτερα την εκπομπή αναζητήσεων από εκείνον.

«Το λέω και το εννοώ, δεν το κάνω για να την χαϊδέψω, το κάνει καλύτερα από μένα, γιατί να μην το πω»; είπε χαρακτηριστκά, ενώ αναφέρθηκε και στις Πύλες του Ανεξήγητου, μια εκπομπή που όπως τονίζει του ζητούν ακόμη και σήμερα να ξανακάνει.

«Αυτή η εκπομπή με κυνηγάει ακόμα και σήμερα. Έχω κάνει τέρατα στην τηλεόραση, χιλιάδες εκπομπές, ώρες, αλλαγές από ψυχαγωγία μέχρι αναζητήσεις των παιδιών που κάνει και η Αγγελική Νικολούλη. Αυτή την εκπομπή μου την ζητούν όλοι να την ξανακάνω. Οι εκπομπές είναι σαν τα παιδιά, τα γεννάμε, τα μεγαλώνουμε και μετά φεύγουν» τόνισε.

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για την περιπέτειά του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, υπογραμμίζοντας ότι δεν φοβήθηκε στιγμή για τη ζωή του, καθώς κάτι μέσα του, τού έλεγε ότι θα καταφέρει να βγει νικητής.

«Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θα νικήσω. Θα τον φάω εγώ. Μου είπαν να κάνω χημειοθεραπείες από την επομένη κιόλας κι εγώ πήγα πρώτα 15 μέρες διακοπές με την οιγογένειά μου»

Διαβάστε επίσης:

Η Πίζα, το PISA και τα μισόλογα για το δικαίωμα στη δημοσιογραφική άποψη (photo/video)

Όσκαρ 2023: Άλμα τηλεθέασης για την απευθείας μετάδοση της τελετής απονομής από το ABC

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Βίκος απαγάγει τον βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:28