search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:56
MENU CLOSE

Ομόνοια: Σύλληψη 63χρονου παιδόφιλου – Τον παγίδεψαν οι γονείς ανήλικης

11.06.2023 20:47
ASTYNOMIA

Στη σύλληψη ενός 63χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής στην Ομόνοια με την κατηγορία της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος κάλεσε ένα ανήλικο κορίτσι στο κινητό της, ζητώντας της ερωτικό ραντεβού. Λίγο αργότερα της έστειλε και μήνυμα που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, αφού προηγουμένως ενημέρωσε τους γονείς της, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ειδοποιηθεί και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μέσα στο ΑΠΘ

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Αχελώου – Εγκλωβίστηκε γυναίκα στις λαμαρίνες

Κύθηρα: Διάσωση 90 μεταναστών -Δύο συλλήψεις για παράβαση των νόμων περί μετανάστευσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:52