search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:29
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μέσα στο ΑΠΘ

11.06.2023 20:32
APTH

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τέσσερα άτομα έπειτα από αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα σήμερα μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, 4 αλλοδαποί, τρεις από τη Συρία και ένας από το Αφγανιστάν, 34, 24, 18 και 20 ετών, επιτέθηκαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σε έναν 40χρονο με καταγωγή από τη Γεωργία και έναν 22χρονο Μαροκινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival, η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν άμεση και κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η επίθεση όπως φαίνεται και από τα τραύματα ήταν άγρια. Ο μεν πρώτος φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκη χώρα, ο δε δεύτερος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. Επιπλέον, νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο εκ των συλληφθέντων καθώς έχουν τραύματα στο πρόσωπο, που προκλήθηκαν κατά την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αφαιρέθηκαν από την κατοχή του 40χρονου, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση έτερων ατόμων που εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Αχελώου – Εγκλωβίστηκε γυναίκα στις λαμαρίνες

Κύθηρα: Διάσωση 90 μεταναστών -Δύο συλλήψεις για παράβαση των νόμων περί μετανάστευσης

ΚΤΕΛ Ελαιώνα: Έτσι θα είναι ο νέος υπερσύγχρονος σταθμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:29